Hirdetés

Akkor is nyersz, amikor vesztesz! Ha igénybe veszed a különféle hűségprogramokat, akkor vesztő játékkal is nyereséges lehetsz.

th_MG_2068_Neil Stoddart.jpg

Bejelentkezés

Szavazások

Melyik játék érdekel?
 

Aktív tagok

Nincs
Címlap KERESS PÉNZT

Szeretsz játszani? Akarsz pénzt keresni vele?

Az online játék (fogadás, póker, kaszinó, bingó, stb.) rendkívül népszerű manapság, és a szórakozáson túl akár pénzt is kereshetsz vele a szabadidődben (mintegy másodállásban). Nem igényel befektetést és többféle játék illetve ehhez kapcsolódó lehetőség közül választhatsz.

Az ismertetett módszerekkel akkor is tudsz pénzt keresni, ha kezdő vagy a választott játékban, ismertetünk olyan lehetőségeket, ahol nem is kell játszani, a profik pedig különleges ajánlatokat ismerhetnek meg.

Mennyit kereshetsz?

Ha rendszeresen foglalkozol vele,  akkor óránként 500 - 5.000,- Ft-ot kereshetsz. Ez fokozatosan növekszik és ha igazán komolyan foglalkozol vele, még több is lehet.... 

Mik az előnyei a játékos pénzkeresésnek?

  • bármikor csinálhatod amikor van egy kis szabadidőd
  • otthonról is csinálhatod, vagy bárhonnan, ahol van számítógép és internet
  • nincs főnököd, úgy osztod be az idődet, ahogy neked tetszik
  • minél több időt fordítasz rá, annál több lesz a bevételed
  • nem kell megvenned vagy eladnod semmit, nem kell rábeszélned senkit semmire
  • nem kell hozzá speciális szakismeret vagy szakképzettség
  • nem kell pénzt kiadnod az induláshoz

A lapunkon megbízható, kipróbált lehetőségeket mutatunk be, így biztos, hogy ezekről a helyekről hozzájutsz a megkeresett pénzedhez. Nagyobb gyakorlattal és több időráfordítással többet is kereshetsz, csak rajtad múlik, hogy mennyit...

Hogyan kezdj hozzá?

Ha érdeklődsz az online játékok iránt és ezzel még pénzt is szeretné keresni, akkor jelentkezz "Pénzkereset Játékkal" ingyenes tanfolyamunkra. Olyan módszereket ismerhetsz meg, amelyekkel bárki képes pénzt keresni.

 

 

 

Megjegyzés: ahhoz, hogy a leveleket megkapd, célszerű felvenni a megbízható postafiókjaid közé a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címet. Az is előfordulhat, hogy a levelező programod spam-nek (levélszemét) érzékeli a levelünket, ezért célszerű megnézni a levélszemét szűrő beállításokat ill. néha benézni a spam (levélszemét) mappába is, mert sok levelezőprogram értékes leveleket is oda kézbesít. Vannak ingyenes levelező szolgáltatások (pl. Freemail, Citromail) amelyek nem működnek jól együtt a hírlevelekkel (ez nem csak a mi leveleinkre igazak, hanem általában), nem biztos, hogy az ilyen postafiókba megérkeznek a hírlevelek. Ilyenkor erre a célra létrehozni egy másik postafiókot, másik szolgáltatónál (pl. Gmail).