online póker

"PÉNZKERESET SPORTFOGADÁSSAL" ingyen letölthető ebook: KATT IDE!

th_MG_2068_Neil Stoddart.jpg

Bejelentkezés

Szavazások

Melyik játék érdekel?
 

Aktív tagok

Nincs
Címlap PÓKER

Lehetőségek a pókerben

 

A póker szórakozás, de egyben képességfejlesztő gyakorlat is.

Attól függően, hogy milyen szinten vagy és mi a célod a pókerrel, többféle lehetőség közül választhatsz.

 

1. Pókeriskola, ingyen kezdő tőke

Ha abszolút semmilyen tapasztalatod nincs a játékkal kapcsolatban, akkor a netes pókeriskolákban elsajátíthatod az alapokat és ingyen kezdőtőke segítségével ki is próbálhatod a játékot valódi pénzben (ehhez néha egy póker kvízt is kik kell tölteni). Részletek a "INGYEN PÓKERTŐKE" menüpont alatt.

 

2. Ingyen póker pénz

Ha csak szórakozásból szeretnél játszani (de nem a saját pénzedet akarod elveszteni), akkor az ingyen pókerpénz segítségével hosszú ideig játszhatsz, anélkül hogy a saját pénzedet kéne kockáztatnod. Nagyon sok terembe kaphatsz ilyen módon pénzt és még tesztet sem kell mindenhol kitöltened. Hátránya, hogy csak hosszabb játék után veheted ki a pénzt, nem kapsz extra bónuszokat ezért ez pénzkeresetre nem, csak játékra használható. Részletek a "INGYEN PÓKERTŐKE" menüpont alatt.

 

3. Gyors bankroll építés, extra bónuszok

Az extra bónuszokkal már egy kezdő játékos is nyereséges lehet, ezért ha már rendelkezel egy minimális tudással, akkor nekiállhatsz a pókertőkéd gyors gyarapításának.

Ezzel lehet az a célod, hogy

  • magasabb limiteken akarsz pókerezni és ehhez teremted meg a szükséges tőkét
  • gyorsan akarsz pénzt keresni (amit utána bármire elkölthetsz)

Utóbbi esetben csak néhány száz dollárt kell a neten tartanod a folyamatos pénzkereset biztosításához, a többit akár el is költheted. Ha pénzt akarsz keresni, akkor pókert valamilyen bónusz vagy jutalom nélkül nem szabad játszani. A legjobb bónuszokat kell használni és ezen felül is legyen jutalma a játékodnak. Az egyik lehetőség, amikor a pókerterem bónuszán felül még extra bónuszt is kapsz, így a terem bónuszán felül könnyne összegyűjthető 1-2.000$. Ráadásul, ha a mi linkünkön keresztül regisztrálsz ezekre az oldalakra, akkor az extrabónuszon felül is kapsz ajándékokat.

Részletek a "BANKROLL ÉPÍTÉS" menüpontban.

 

4. Ingyen póker programok

Ha komolyabban érdekel a póker, akkor speciális programok segítségével javíthatod a játékod hatékonyságát és ezekhez a programokhoz ingyen is hozzá lehet jutni. Mindössze annyi a dolgod, hogy befizetsz egy terembe és játszol egy kicsit (utána persze kiveszed a pénzed). Lásd "PÓKER KALKULÁTOROK"

 

Vannak további lehetőségek is (pl. rakeback), de ahhoz már komolyabb tőke és nagy gyakorlat kell. Kezdőknek és azoknak akik gyorsan pénzt akarnak keresni a pókerrel a "BANKROLL ÉPÍTÉS"-t ajánlom. Komoly póker játékosok akik már túllépték ezt a szintet kérjenek személyre szabott ajánlatot a "KAPCSOLAT" menüponton keresztül.

 

Hirdetés