online póker

Akkor is nyersz, amikor vesztesz! Ha igénybe veszed a különféle hűségprogramokat, akkor vesztő játékkal is nyereséges lehetsz.

th_MG_2068_Neil Stoddart.jpg

Bejelentkezés

Szavazások

Melyik játék érdekel?
 

Aktív tagok

Nincs
Címlap RÓLUNK

Miért érdemes nálunk regisztrálni?

 

Oldalunkon a hasznos információkon, tudástáron, játékszótáron, érdekes cikkeken és a legjobb játék bónuszokon túl a következő lehetőségekkel találkozhatsz. 

 

Hírlevelek

A regisztrált tagokat rendszeresen hírlevélben értesítjük az újdonságokról, a legjobb lehetőségekről. Játék fajtánként (póker, sportfogadás, forex, kaszinó, stb.) küldünk hírleveleket. A korábbi hírleveleket megnézheted vagy bármelyik támára feliratkozhatsz regisztráció után. Itt regisztrálhatsz.

 

Letöltések

Belépés után a játékonkénti almenükben új menüpontok jelennek meg: LETÖLTÉSEK. Innen a regisztrált tagok szabadon letölthetnek különféle hasznos kiadványokat, stratégiákat, szakkönyveket (pl. Mini Betfair suli, Blackjack titkok, stb.). REGISZTRÁCIÓ - KATTINTS IDE

 

Különleges mini tanfolyamok - kizárólag tagoknak!

Érdeklődési körödtől függően többféle tanfolyamra jelentkezhetsz (Póker, Kaszinó, Sportfogadás, Illesztett fogadások / pénzkereset free bet-tel, Pénzkereset játék partner programokkal, Nyerek a fogadó tőzsdén, Saját profi honlap könnyedén, Vállalkozás az interneten, stb.)

Kezdő játékos tanfolyamunkra ingyen és regisztráció nélkül is jelentkezhetsz, de a többi tanfolyam csak a regisztrált tagoknak elérhető.
Feliratkozás: Kezdő játékos tanfolyam

Legújabb tanfolyamunk a Pénzkereset játék partner programokkal. Ez napjainkban az egyik olyan lehetőség amivel sok pénzt lehet keresni befektetés nélkül is. Azok akik sikeresen elvégzik a tanfolyamot pályázhatnak az oldalunkon egy-egy szerkesztői állásra. Itt a tapasztalaton felül természetesen díjazást is kapnak.

A tanfolyamokról többet tudhatsz meg bejelentkezés után a "Felhasználói menü"-ből.

 

Free bet kalkulátor (odds számológép)

A sportfogadás bónuszok megszerzésében lehet segítségedre a "FOGADÁS" menüben elérhető odds kalkulátorunk. (Ha igazán hatékonyan akarod használni, akkor jelentkezz az "Illesztett fogadások" tanfolyamunkra)  Regisztráció

 

Betting Master

Oldalunkon keresztül hozzájuthatsz a Betting Master fogadás támogató rendszerhez, amely program segít a nyerő stratégiák legegyszerűbb és leggyorsabb alkalmazásában.  A program kézikönyve több nyereséges sportfogadás stratégia leírását és a programban történő megvalósítását is ismerteti.

 

VIP fórum

Aktív tagként bekerülhetsz zárt VIP fórumunkba, ahol kapcsolatba léphetsz profi játékosokkal és olyan lehetőségeket ismerhetsz meg és olyan információkhoz juthatsz hozzá, amelyek sehol máshol nem találhatóak meg az interneten. Itt folyamatos segítséget kapsz a nyereséges játékhoz és mindig ismerni fogod a legjobb módszereket. Különleges témákkal találkozhatsz (póker bot-ok, sztrip póker, fekete listák, stb.). Speciális játékos körök. Csere-bere.

VIP tagság részletesebben

 

Partner program

Amennyiben rendelkezel valamilyen játékkal kapcsolatos programmal, módszerrel, kiadvánnyal vagy bármilyen kapcsolódó termékkel, az értékesítésben segítségedre lehet oldalunk nagy forgalma és jelentős játékos állományunk. Keress minket a "Kapcsolat"  menüpont segítségével (Üzenet küldése) és megtaláljuk a közös értékesítés lehetőségét.

 

Amennyiben oldalunkon reklámot vagy hirdetést szeretnél megjelentetni, vagy link-cserére jelentkezel ezt szintén a "Kapcsolat" menüpontban lévő "Üzenet küldése" funkcióval teheted meg.

 

Nyerő Játékosok Klubja